Ο Χαντ έκανε προπόνηση με τον θρυλικό Κλάιντ Ντρέξλερ!

Έβγαλε ειδήσεις ο Τζέρεμι Χαντ στην διάρκεια της προχθεσινής παρουσίας του στο ραδιόφωνο του ESPN στο Μέμφις όταν ρωτήθηκε για το τι κάνει στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός γκαρντ που εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στο δεξί γόνατο πριν φύγει από την Ελλάδα, ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης και προπόνησης, για να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Ο Χαντ αποκάλυψε πως τον περασμένο μήνα βρέθηκε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο Χιούστον και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Κλάιντ Ντρέξλερ! Ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ με τους Μπλέιζερς και τους Ρόκετς είναι επίσημος σχολιαστής αγώνων για τους Ρόκετς σήμερα, αλλά παράλληλα είναι και προπονητής σε επίπεδο ατομικής βελτίωσης. Ο Χαντ έκανε μερικές προπονήσεις με τον Ντρέξλερ και πλέον βρίσκεται πίσω στο Μέμφις συνεχίζοντας το πρόγραμμά του.

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται όπως ο ίδιος είπε στο ραδιόφωνο στις 25 Αυγούστου, λίγες μέρες αφού ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

 

To Top