Ο Χαντ στο PRESSARIS: “Ο Πανιώνιος έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μετρούν κι άλλα στα πλέι οφ”

Για τον κορυφαίο του χθεσινού Άρη, Τζέρεμι Χαντ, ο Πανιώνιος μπορεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά είναι κάποια άλλα πράγματα που παίζουν ρόλο στα πλέι οφ, όπως το πάθος και η δύναμη που βγάζει μια ομάδα στο παρκέ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο PRESSARIS.

«Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμάς. Είναι μία δυνατή πρόκληση που θα πρέπει να μας βρει έτοιμους, συγκεντρωμένους, σαν μια γροθιά», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού παίκτη του Άρη στο PRESSARIS και συνέχισε λέγοντας: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν και σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να παλέψουμε όλοι μαζί σε κάθε φάση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Πανιώνιος έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως το πάθος και η δύναμη που δείχνει η κάθε ομάδα».

Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό και την καλή του εμφάνιση ο 30χρονος γκαρντ τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα παίξουν χωρίς άγχος, χωρίς πίεση ενώ εμείς χρειαζόμασταν το παιχνίδι για να τερματίσουμε στην έκτη θέση. Το καταφέραμε. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει πλέι οφ. Παλέψαμε αρκετά, παίξαμε σαν μία γροθιά και αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό αυτής της ομάδας την φετινή σεζόν».

Ενώ για την δική του προσωπική εμφάνιση δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και αρκέστηκε στο: «Χαίρομαι που κέρδισε η ομάδα. Όλα ξεκινάνε από εκεί. Η δική μου καλή εμφάνιση ήρθε από την καλή λειτουργία που είχαμε σαν ομάδα και αυτό είναι κάτι που με αφήνει πολύ ευχαριστημένο».

 

To Top