Ο Χαρίσης θέλει Άρη, παρότι δίνει λιγότερα από τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Χαρίσης θέλει να παίξει στον Άρη και όχι στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό θα γίνει πράξη. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και σε αυτή την υπόθεση!

Στα 33 του χρόνια ο Κώστας Χαρίσης δεν θέλει να πάει σε μια ομάδα και απλά να έχει συμπληρωματικό ρόλο. Αυτό θα γίνει, αν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, που σαφώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στον έμπειρο σέντερ περισσότερα χρήματα από ότι ο Άρης.

Οι κίτρινοι, όμως, δίνουν αυτό που ζητάει πρωτίστως ο Χαρίσης. Πρωταγωνιστικό ρόλο, έστω και με λιγότερα χρήματα. “Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Άρη. Υπάρχει πρόταση. Εντός της εβδομάδας θα έχει τελειώσει το θέμα”, ήταν το σχόλιο του ατζέντη του παίκτη, Γιώργου Δημητρόπουλου ο οποίος μάλιστα συνεργάστηκε με τον Άρη για τον Σωτήρη Καραποστόλου.

Ο επί μια τετραετία παίκτης του Κολοσσού σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του Άρη η οποία δεν απέχει οικονομικά από τα δικά του στάνταρ και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να δώσει τις τελικές του απαντήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του στον Άρη, πέραν από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να παίξει και ο Αντώνης Ασημακόπουλος με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Ρόδο και ανάμεσά τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος παίκτης είχε 7,3 πόντους και 5,1 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.

 

To Top