Ο Χαρίσης τα έχει… 300!

Ο Κώστας Χαρίσης μένοντας για 15 λεπτά στο παρκέ στο χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα -έχει μέσο όρο 7:34΄΄ φέτος- μάζεψε έξι ριμπάουντ και με αυτά έφτασε τα 300 με την φανέλα του Αρη στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ- ενώ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση του τόσα είχε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Παράλληλα ο έμπειρος σέντερ βελτίωσε την καλύτερη επίδοση του στο σκοράρισμα με τους επτά πόντους αφού είχε από τέσσερις στα παιχνίδια με Απόλλωνα Πατρών και ΑΕΚ.

* Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς με τους 13 πόντους που πέτυχε ξεπέρασε τους 400 με τον Αρη στο πρωτάθλημα ενώ τα δύο εύστοχα δίποντα που είχε, του αρκούσαν για να φτάσει τα 100 (έχει 100/203).

* Ο Νίκος Γκίκας βελτίωσε την φετινή καλύτερη επίδοση του στις ασίστ με τις πέντε που μοίρασε αφού είχε τέσσερις στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα. Με αυτές τις πέντε ασίστ μάλιστα, ξεπέρασε τις 50 ασίστ στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

* Σε 6:34΄΄ ο Γιάννης Καραθανάσης πρόλαβε να σημειώσει επτά πόντους που αποτελούν ρεκόρ καριέρας αφού το προηγούμενο ήταν οι τρεις που είχε με την Καβάλα την σεζόν 2011-2012 με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

* Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε έμεινε μακριά από τα επίπεδα εμφανίσεων του Νοεμβρίου όμως με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ (τόσα είχε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Carna στην 3η αγωνιστική και στην 8η του περσινού πρωταθλήματος με την ΑΕΝΚ Δημούλας στην Πάτρα).

πηγή: esake.gr

To Top