Ο Χαριστέας για την άνοδο και το μεγάλο βήμα για την αλλαγή νοοτροπίας στον Άρη

Ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στον Άρη και την ανάγκη που υπάρχει για αλλαγή νοοτροπίας. Επιβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Μιλώντας στο “Sport24 Radio 103,3” τόνισε για τον Άρη: “Πληροφορήθηκα και πληροφορούμαι περισσότερο από τους παλαιμάχους που είναι κοντά στην ομάδα, ότι γίνεται μία προσπάθεια πολύ καλή.

Σοβαρή προσπάθεια. Δεν γίνονται τρελά πράγματα, γίνεται ότι πρέπει γι’ αυτή την ώρα. Αν συνεχίζουν όπως το έχουν θέσει, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Το είχα συζητήσει και με την διοίκηση το πού θα παίξει. Άργησε να παρθεί αυτή η απόφαση και άργησε και ο σχεδιασμός της ομάδας.

Αν η ομάδα δεν κερδίσει το Σάββατο θα είναι δύσκολο να ανέβει. Το Σάββατο θα είμαι στο γήπεδο. Το πρόβλημα του Άρη όλα τα χρόνια, για να μην γελιόμαστε, είναι ότι έπαιρναν αποφάσεις άνθρωποι που δεν ήταν του αθλήματος, ήταν επαγγελματίες παράγοντες και δημιούργησαν τρύπες.

Τώρα οι άνθρωποι προσπαθούν να χτίσουν μία ομάδα ταπεινά. Αν γίνει το πρώτο βήμα και η ομάδα ανέβει θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα για να αλλάξει ο Άρης νοοτροπία. Θα πρέπει να γίνει ένα σωματείο που θα μάθει να πληρώνει, να είναι φερέγγυο και κάθε ποδοσφαιριστής της Μακεδονίας θα θέλει να παίζει εδώ.

Να μην γελιόμαστε μαζί με τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ όλοι θα ήθελαν εδώ να φορέσουν αυτή την φανέλα”.

To Top