ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χαριστέας και άλλοι επώνυμοι σου στέλνουν προσωπικά ευχές αντί 50 ευρώ μέσω Stargram! (photo)

Το Stargram είναι εδώ! Η νέα, ελληνική, πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να στείλεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, κι όποτε εσύ επιλέξεις.

Τι είναι το Stargram

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Stargram είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε 7 μόλις ημέρες ο star, που έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη που θα λάβει το video.

Το Stargram αποτελεί τη νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών που έχει αναπτυχθεί μέσω του Antenna Digital Ventures και δημιουργεί ένα νέο ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας. Μέσω του Stargram.gr οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz και να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή τους με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές μέσα από την πλατφόρμα χαρίζουν χαμόγελα, αντί συγκεκριμένου ποσού, στηρίζοντας μάλιστα συχνά και συγκεκριμένους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς.

Μέσα στους διάσημους που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πλατφόρμα είναι και δύο γνωστά πρόσωπα στην οικογένεια του Άρη. Από το ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Χαριστέας και από το μπάσκετ ο Μιχάλης Πελεκάνος. Η ευχή από τον Χαριστέα κοστίζει 50 ευρώ, ενώ από τον Πελεκάνο 60 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top