ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χαριστέας περιμένει το “πράσινο φως” από Καρυπίδη για τις ανανεώσεις

O τελικός ρυθμιστής των επόμενων ενεργειών του Άρη, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, είναι ξεκάθαρα ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς ο Άγγελος Χαριστέας περιμένει τις αποφάσεις του, αναφορικά με το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν για να κάνει τις κινήσεις του.

Στην τελευταία συνάντηση που έγινε μεταξύ Καρυπίδη-Χαριστέα και Ένινγκ το τεχνικό τιμ ανέλυσε στον ισχυρό άνδρα του Άρη τα δυο πλάνα-προτάσεις που έχουν έτοιμα για την επόμενη σεζόν. Είτε έχει ο Άρης απαλλαγεί από την θηλιά του ban, είτε όχι. Κοινός παρανομαστής και στα δύο οι ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Στην πρώτη περίπτωση ο Άρης θα προσπαθήσει να κρατήσει τους Γκάμα-Ματίγια συν μία ή δύο ακόμα περιπτώσεις ενώ στην δεύτερη, οι ανανεώσεις θα αγγίξουν τις επτά, ίσως και περισσότερες.

Ο Άγγελος Χαριστέας περιμένει το “πράσινο φως” από τον Καρυπίδη, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, καταθέτοντάς τους κι επίσημες προτάσεις, μόλις ξεκαθαρίσει οριστικά ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν κατευθυντήριες οδηγίες από την FIFA.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης αναμένεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανακοινώσει κάποιες από τις αποφάσεις του, που αφορούν το οικονομικό σκέλος, στον Άγγελο Χαριστέα.

Μόλις αυτό γίνει, τότε ο αθλητικός διευθυντής του Άρη θα είναι σε θέση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και με άλλους παίκτες για να φανεί ποιοι θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

 

 

To Top