Ο Χαριτωνίδης για την επαναλειτουργία της πισίνας, τις οφειλές του ΤΑΠ και την άφιξη του Ρόλιτς

Ο τεχνικός διευθυντής του ΤΑΠ Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για το πλάνο λειτουργίας του Α.Σ. Άρης, για το νέο «αγκάθι» του ΤΑΠ με τις οφειλές προς Ριζόπουλο, Κιόση, αλλά και για την άφιξη του Ρόλιτς.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

Για το πλάνο λειτουργίας του Ερασιτέχνη:

«Σήμερα το βράδυ θα καθαριστεί η πισίνα, που είναι ένα σημαντικό έσοδο του Ερασιτέχνη και η οποία παρέμεινε κλειστή για δύο μήνες. Επίσης, έγινε και μία επαφή με την εταιρεία αερίου, ώστε να γίνει κάποιος διακανονισμός και να λειτουργήσει και αυτό κανονικά. Αυτά θεωρούμε ότι θα προσδώσουν κάποια έσοδα στο σύλλογο ή τουλάχιστον δεν χάνουμε χρήματα από αυτά».

Για τον εορτασμό των 100 χρόνων:

«Ο εορτασμός των 100 χρόνων μπορεί να βοηθήσει από πολλές πλευρές. Όταν λάβει σάρκα και οστά το συμβούλιο, τότε όλα τα θέματα θα συζητηθούν…».

Για τις οφειλές προς τους Ριζόπουλο, Κιόση:

«Οι δικηγόροι μας βρίσκονται σε μία φάση με τους δύο αυτούς παίκτες, ώστε να πάρουν κάποιο έναντι από τα χρήματα που τους οφείλονται και στη συνέχεια να υπάρξει διακανονισμός των υπολοίπων, με καταβολή χρημάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι εμείς φέτος δεν θα πάρουμε χρήματα από τον ΟΠΑΠ και τη NOVA, γιατί όλα θα πάνε σε εκχωρήσεις».

Για την αγωνιστική κατάσταση του τμήματος βόλεϊ:

«Περιμένουμε να έρθει και ο Ρόλιτς, για να μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη, αλλά και τον προπονητή μας, τον Κράβαρικ, ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Το θετικό είναι ότι υπάρχει διάθεση και προσπάθεια απ΄ όλα τα παιδιά».

To Top