Ο Χαριτόπουλος μίλησε για το ντεμπούτο του κόντρα στον Άρη

To ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα κάνει ο Δημήτρης Χαριτόπουλος στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Αρη και μίλησε σχετικά.

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε αναφέρθηκε και  στο αν είδε το κυριακάτικο ματς με τον Άρη: “Πρόλαβα είδα το δεύτερο ημίχρονο. Πρόλαβα το ματς σε μια στιγμή που ο ΠΑΟΚ έκανε μια κοιλιά όταν είχε πρόβλημα με τα φάουλ, δεν μπόρεσε να μείνει στο παιχνίδι πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε περισσότερο στη δύναμη, ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τον τραυματισμό του Κακαρούδη γιατί δεν είχε το βάθος του πάγκου και τα φάουλ τού στοίχισαν παραπάνω σε σχέση με τον Άρη”.

Για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας είπε: “Είναι πολλά τα πράγματα αυτή την στιγμή για τον ΠΑΟΚ… Είναι ρεβάνς για το προηγούμενο παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι που θα κρατήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά στο πρωτάθλημα και το θέλουμε, είναι για τον κόσμο… Πρέπει 40 λεπτά να παίξουμε ένα παιχνίδι που πρώτα θα πρέπει να ευχαριστήσει εμάς και να πάρουμε την νίκη, να ευχαριστήσει τον κόσμο και οποιονδήποτε είναι γύρω από την ομάδα. Προέχει όμως το ματς με την Λιμόζ”.

To Top