Ο Χατζί “συστήνει” τον Ποζίδη στον κόσμο του Άρη

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Ποζίδη,ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και ο νυν τεχνικός διευθυντής της και πρώην ποδοσφαιριστής της Αλντίν Χατζί “συστήνει” τον 19χρονο στον κόσμο του Άρη.

«Ο Ποζίδης είναι ποδοσφαιριστής που έχει πάρει τα βασικά στοιχεία. Τα δυνατά του σημεία είναι η δύναμη και η ταχύτητά του και αν δουλευτεί σωστά θα μπορούσε να βοηθήσει” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χατζί μιλώντας στην ιστοσελίδα sport2310.gr.

Στη συνέχεια υπογράμμισε πιο αναλυτικά ότι: “Παράλληλα είναι πολύ καλός χαρακτήρας και συνεργάσιμος έχει δυνατότητες και με την καθοδήγηση του Μάκη Κατσαβάκη που ξέρει να συνεργάζεται με νεαρά παιδιά αλλά και σκληρή προσωπική δουλειά μπορεί να ενισχύσει τον Άρη”.

Σε άλλο σημείο της ανάλυσης από τον Χατζί για τον Ποζίδη επισημαίνεται ότι: “Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να στερείται εμπειριών και να είχε έναν τραυματισμό στη μέση που τον ταλαιπώρησε αρκετά όμως έχει τις δυνατότητες να εξελιχτεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι ανηψιός του Ολυμπιονίκη της πάλης Γιώργου Ποζίδη, ενώ έχει παίξει κάποια παιχνίδια με τον Ηρακλή στη Δ’ εθνική.

To Top