Ο Χατζηνικολάου αποφορτίζει τους παίκτες, αλλά χτυπάει το… καμπανάκι για δυο λόγους!

Επιστροφή στις προπονήσεις από την Τετάρτη με ομιλία Χατζηνικολάου. Αντικείμενο συζήτησης,  τακτική και ατομική απόδοση. 

Η ήττα στην πρεμιέρα από έναν σαφώς κατώτερο αντίπαλο προβλημάτισε τον Χατζηνικολάου, γεγονός που υπογράμμισε άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης.

Τα συμπεράσματα που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, είναι διατεθειμένος να τα αναλύσει μιλώντας στους παίκτες την Τετάρτη, ημέρα που θα αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Καλλονή  το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής.

Είναι φανερό πως κάποια πράγματα που σχεδίασε ενόψει της πρεμιέρας έμειναν στα χαρτιά. Ο Άρης κατάφερε να …γυρίσει την εικόνα του αγώνα έχοντας στην κατοχή του την μπάλα μετά το γκολ που δέχτηκε, αλλά το ποδόσφαιρο κατοχής που έπαιξε για τα υπόλοιπα αγωνιστικά λεπτά σταμάτησε σχεδόν αναίτια έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Άρης δεν είχε επιθετικές λύσεις, ενώ τα αμυντικά προβλήματα λειτούργησαν αρνητικά και στον τομέα της ψυχολογίας. Ο προπονητής των κίτρινων είναι διατεθειμένος να προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις αναφορικά με την επιλογή προσώπων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επιρρίψει ευθύνες μεμονωμένα.

Η ομιλία του θα έχει δυο άξονες για να χτυπήσει το… καμπανάκι. Ο πρώτος έχει να κάνει με την τακτική, κάτι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Άρης από τους αντιπάλους του στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και στις περισσότερες έδρες του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα δώσει έμφαση στα ατομικά στοιχεία των παικτών του, όπως αυτά εμφανίστηκαν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θέλει να φορτίσει με άγχος την ομάδα, γνωρίζοντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να  φανεί εντός αγωνιστικού χώρου η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας. Από την άλλη πλευρά η νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Καλλονή είναι επιβεβλημένη για πολλούς λόγους.

Αφενός για να …ζεστάνει τον κόσμο του ο οποίος θα είναι παρών στο πρώτο εντός έδρας ραντεβού της χρονιάς, αφετέρου, για να κάνει αισθητή την παρουσία του με ένα «τρίποντο».

 

 

To Top