Ο Χεζόνια δεν προλαβαίνει το ματς με τον Άρη

Ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και προγραμματίζει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το ταξίδι του στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα. Αναμένεται να βρεθεί στην χώρα μας στο τέλος της εβδομάδας.

ΟΜάριο Χεζόνια, ο οποίος θα αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, αναμένεται στην χώρα μας τα επόμενα 24ωρα, με τις ευλογίες της Μπαρτσελόνα, αφού οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Κροάτη φόργουορντ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021.

Τόσο η “πράσινη” ΚΑΕ όσο και ο Χεζόνια (βρίσκεται στις ΗΠΑ), βρίσκονται σε επαφή, έτσι ώστε να προγραμματιστεί το ταξίδι του προς την Ελλάδα, αφού οι μετακινήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες με προορισμό την χώρα μας, τον καιρό της πανδημίας, δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία. Ωστόχο, ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος να έρθει και να ενσωματωθεί στο τριφύλλι και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα, στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα, θα μπει γρήγορα στις προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα “πράσινα” στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας. Στόχος είναι να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (2/3, 21:00), για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Πριν από τον αγώνα με τους “Μπλαουγκράνα”, προηγούνται τα ματς με Άλμπα Βερολίνου (26/2, 21:00) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague και με Άρη (28/2, 20:00) για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

To Top