Ο Χολιντέι ήταν… Γιάννης και με 37 πόντους «εκτέλεσε» τους Ράπτορς

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να απουσίασε από τέταρτο συνεχόμενο ματς των Μπακς, ωστόσο τα «Ελάφια» είχαν σε τρομερή ημέρα τον Τζρου Χολιντέϊ, που 37 πόντους… εκτέλεσε τους Ράπτορς (130-122).
Η αναμέτρηση όπως αναμενόταν ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά της, με τους Μπακς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 44-34, όμως στη δεύτερη περίοδο οι Ράπτορς έκαναν την… ανατροπή και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 67-74.

Στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όμως οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί, σημείωσαν 38 πόντους, δέχθηκαν 23 και έθεσαν τις βάσεις για να πανηγυρίσουν την 29η νίκη της σεζόν (29-16 το ρεκόρ τους).

Το μελανό σημείο στην αναμέτρηση ήταν το επεισόδιο που είχε ο Μπρουκ Λόπεζ με τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και το Όου Τζι Ανουνόμπι, έξι λεπτά πριν την λήξη του ματς και το οποίο παραλίγο να οδηγήσει σε σύρραξη των παικτών, με τον σέντερ των Μπακς να αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Ο Τζρου Χολιντέι με 37 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, με τον Γκρέισον Άλεν να ακολουθεί με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ. Συγκλονιστική ήταν και η εμφάνιση του Φρεντ Φαν Βλιτ, που είχε 39 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

To Top