ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χρήστος Σαμαράς blogΑΡΗ: Aναγέννηση του Γκάλινατ και με δυο νίκες πάτησε τετράδα

Μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων εντός και εκτός συνόρων ο ΑΡΗΣ επανήλθε στις επιτυχίες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και με δυο σερί νίκες επί  του Αμαρουσίου και του Περιστερίου πάτησε τετράδα και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του.

Μάλιστα η νίκη της περασμένης Κυριακής επί της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη ήταν και μια τονωτική ένεση στον ψυχολογικό τομέα  καθώς ακολουθεί ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Λιετκαμπέλις (12/12 στις 20.00)το οποίο θα πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία αν οι κίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup.

Το ποιο ευχάριστο σημείο των δυο νικηφόρων παιχνιδιών στο Ελληνικό πρωτάθλημα ήταν η εμφάνιση του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Ο Αμερικανός παίκτης που έφθασε ένα βήμα πριν το χειρουργείο και προτίμησε να παίξει έστω και με συντηρητική  αγωγή έδειξε ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό και ειδικότερα την ευστοχία του έξω από την γραμμή των 6.75 .Στα δυο αυτά παιχνίδια σημείωσε συνολικά 39 πόντους (μέσο όρο 19,5 ανά παιχνίδι ). Όσο για τα σουτ τριών πόντων στους  συγκεκριμένους αγώνες  πέτυχε συνολικά 9 με ένα καλό ποσοστό (45%).

Ένας ακόμη παίκτης που έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είχε καλή απόδοση ,κάτι που χρειάζεται η ομάδα στην συνέχεια ήταν και ο Μπλούμπεργκς.

Εάν επανέλθει και ο Σανόνγκο που σίγουρα λείπει από την ομάδα και γίνει και η αλλαγή του Κάρ με τον Στάρκ θα εμφανιστεί αυτή ποιο πλήρης.

Αυτός πάντως που δεν χάνει με τίποτε την φόρμα του είναι ο κόσμος του ΑΡΗ .Τόσο στα εκτός έδρας παιχνίδια  στο Μαρούσι και  Γκράν Κανάρια όσο και στο εντός έδρας με το Περιστέρι ήταν κοντά στην ομάδα και έκανε έντονη την παρουσία του. Ο Αρειανός λαός θα είναι παρών σε όλα τα παιχνίδια και στην συνέχεια γιατί θέλει να βλέπει την ναυαρχίδα του συλλόγου να διακρίνεται.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top