ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Χρήστος Σαμαράς blog-ΑΡΗ: Απουσίες και έλλειμμα ψυχής έφεραν την ήττα – Όλη η ενέργεια του Άρη τώρα στο ντέρμπι

Ο ΑΡΗΣ υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα και βρέθηκε εκτός 4άδας στο πρωτάθλημα της Α1. Το να παίζεις με τον ΠΑΟ μια από τις δυο ισχυρές ομάδες της χώρας (σε μπάτζετ και έμψυχο υλικό) και μάλιστα στην έδρα του και να χάνεις δεν είναι καταστροφή . Με τα σημερινά δεδομένα δυστυχώς είναι κάτι το αναμενόμενο αλλά αυτό που πείραξε είναι ότι οι κιτρινόμαυροι έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια.

Μπορεί να πήγαν στην Αθήνα με πέντε ουσιαστικά ξένους (ο Νότε έμεινε στην Θεσσαλονίκη αλλά αντικαταστάθηκε από τον Πάκ και ο Γκούντγουιν ήταν ανενεργός λόγω τραυματισμού) και τον Σχίζα να μην μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού όμως οι παίκτες τους έδειξαν ότι αντιμετώπισαν από την αρχή το παιχνίδι σαν χαμένο . Παίζοντας χωρίς ψυχή βρέθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό να χάνουν με 19-0 και ουσιαστικά ο αγώνας είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει .

Ο ΑΡΗΣ μέχρι τώρα δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις .Οι παίκτες του πάλευαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ακόμη και σε εκείνα που χάθηκαν με ελάχιστες εξαιρέσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ενώ κόντρα στους πράσινους που σημειωτέον δυο μέρες πριν είχαν δώσει ένα πολύ δυνατό Ευρωπαϊκό παιχνίδι έδειξαν ότι πήγαν στην Αθήνα για να τελειώσουν μια υποχρέωση που είχαν.

Και σαυτόν τον αγώνα φάνηκε πάντως ότι λείπει ο ικανός σουτέρ έξω από την γραμμή των 6,75μ που θα δίνει λύσεις όταν κλείνουν οι αντίπαλες άμυνες τους ψηλούς των κιτρινόμαυρων και δεν αφήνουν διαδρόμους για διεισδύσεις .

Ο Πάκ είναι καλός για εναλλακτική λύση και όχι για πρωταγωνιστής . Η ομάδα έχει επτά ξένους αυτήν την εποχή ενώ μπορεί να χρησιμοποιεί τους έξι αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να στείλει πακέτο τον Πάκ και έναν από τους ξένους περιφερειακούς και να πάρει έναν σουτέρ που θα προσφέρει 15-20 πόντους ανά αγώνα.

Πάντως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να αφήσει πίσω του αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξει τον επόμενο αγώνα με τον συμπολίτη στο Νick Galis Hall που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία . Ο κόσμος θα κάνει και πάλι Sold Out και θα βοηθήσει με τον μοναδικό του τρόπο την ομάδα να φθάσει στην επιτυχία. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Καστρίτη. Αυτή θα φέρει βαθμούς αλλά και καλή ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top