ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Χρήστος Σαμαράς blog-ΑΡΗ: Ιδού η Ρόδος , ιδού και η εξάδα

Η νίκη του ΑΡΗ επί του αδύναμου Ιωνικού ( την ημέρα της επετείου για τον εορτασμό των 109 χρόνων από την ίδρυση του ένδοξου συλλόγου) σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων μνηστήρων για την κατάκτηση μια θέσης στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 έφερε και πάλι χαμόγελα αισιοδοξίας στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Πλέον η κατάσταση είναι στα χέρια των παικτών του Γιάννη Καστρίτη και από αυτούς εξαρτάται η επιτυχία του αρχικού στόχου που ήταν και είναι η 5-6η θέση .Δυο αγώνες απομένουν και ο ΑΡΗΣ χρειάζεται δυο νίκες . Και μπορεί να τις κατακτήσει γιατί αντιμετωπίζει δυο καλές μεν ομάδες όπως ο Κολοσσός και ο Προμηθέας αλλά είναι περίπου της ίδιας δυναμικότητας μαυτόν.

Το πρώτο δυνατό τέστ είναι στην Ρόδο με τον κακό δαίμονα του τον Κολοσσό (η ομάδα που έχει κερδίσει τον ΑΡΗ και στο Παλέ ). Είναι μια ομάδα που τελευταία δεν τα πάει και καλά και είναι στην όγδοη θέση αλλά στην έδρα της μπορεί να κάνει την ζημιά σε κάθε αντίπαλο και έχει κάποιες ελπίδες και αυτή αν κερδίσει τους κιτρινόμαυρους σε συνδυασμό με κάποια άλλα αποτελέσματα να βρεθεί ψηλότερα . Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι το ποιο δύσκολο από τα δυο . Αν ο ΑΡΗΣ καταφέρει εκεί να πάρει το διπλό στο νησί των Ιπποτών, τότε κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος κατακτά την θέση στην 6αδα γιατί μετά ο Προμηθέας στο καμίνι του Παλέ δεν έχει τύχη .

Για δυο λόγους ο ΑΡΗΣ δεν θα πρέπει να αφήσει χαμένη αυτή η ευκαιρία .Πρώτον γιατί αγωνιστικά θα αποφύγει στα play off τα δυο μεγαθήρια (Ολυμπιακό , ΠΑΟ ) και δεύτερον οικονομικά αφού θα έχει περισσότερα έσοδα του χρόνου(τηλεοπτικά ,χορηγίες κλπ).

Πέρα από αυτούς τους δυο λόγους Καστρίτης και παίκτες έχουν υποχρέωση και καθήκον με μια τέτοια επιτυχία (βέβαια για τον ΑΡΗ επιτυχία θα είναι η κατάκτηση ξανά τίτλων αλλά ας όψονται κάποιοι οικονομικοί μάγοι που διοίκησαν την ΚΑΕ στο παρελθόν και την φέσωσαν ..με αρκετά εκατομμύρια) απέναντι στον Αρειανό λαό που την παρουσία του και τα συνεχή sold out φέτος τους αγκάλιασαν και τους βοήθησαν να πάρουν κάποιες σημαντικές νίκες.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top