ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο χρυσός ολυμπιονίκης που είχε μόλις 5% πιθανότητες να ζήσει

Το 2009 είχε βρεθεί κοντά στο θάνατο. Εδώ και λίγες ώρες είναι χρυσός ολυμπιονίκης. Ο λόγος για τον Κρις Μιρς, που μαζί με τον Τζακ Λάφερ χάρισαν στη Μεγάλη Βρετανία το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε συγχρονισμένες καταδύσεις.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος

Ο 23χρονος αθλητής πριν από επτά χρόνια σε αγώνες στην Αυστραλία υπέστη ρήξη σπλήνας. Οι γιατροί του έδωσαν μόλις 5% πιθανότητες επιβίωσης, αλλά η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε του έσωσε τη ζωή. Η περιπέτειά του δεν είχε τελειώσει, καθώς λίγες μέρες μετά βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του να υποφέρει από σπασμούς που διήρκεσαν επτά ώρες (!) και χρειάστηκε να μπει σε τεχνητό κώμα για τρεις μέρες. Οι γιατροί τού είπαν πως δεν επρόκειτο να κάνει ξανά πρωταθλητισμό, ωστόσο εκείνος διέψευσε τους πάντες και κατέκτησε την κορυφή του κόσμου.

To Top