ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο χρόνος αποθεραπείας του Λάρσον καθορίζει την επίθεση του Άρη

Οι τραυματισμοί των Ντάνιελ Λάρσον και Χαμζά Γιουνές σε συνδυασμό με την χρόνια απουσία του Μπρούνο Γκάμα δημιουργούν ερωτηματικά για επιθετική τριάδα του Άρη ενόψει ΑΕΛ Λεμεσού.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Γκάμα και Γιουνές βρίσκονται οριστικά εκτός πλάνων του Σάββα Παντελίδη για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού της σεζόν, με τον Σουηδό επιθετικό να κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή των «κιτρινόμαυρων».

Εφόσον ο Σουηδός επιστρέψει το αργότερο μέχρι το Σάββατο στο ομαδικό πρόγραμμα, τότε θα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του Άρη ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα. Θα μπορεί ενδεχομένως να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας στο παιχνίδι έστω ως αλλαγή, καθώς έχοντας χάσει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας παραμένει ανέτοιμος.

Σαφώς και ο χρόνος αποθεραπείας του θα καθορίσει την επίθεση του Άρη, με τον Σάββα Παντελίδη να υπολογίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή για τις τρεις θέσεις των βασικών τους Νικολά Ντιγκινί, Γιάννη Φετφατζίδη και Μπράουν Ιντέγε, με τους Νίκο Μαρτίνες και Μαρτίν Τόνσο, να διεκδικούν επίσης μία εξ αυτών των θέσεων.

To Top