ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο χρόνος (και το χρήμα) που απαιτεί η απόκτηση του στόπερ – Τι ισχύει με Μπρόρσον

Ο Άρης θα κλείσει το μεταγραφικό κάδρο του καλοκαιριού με την απόκτηση ενός δεύτερου στόπερ, εφόσον θεωρήσουμε δεδομένες τις συμφωνίες με Καμαρά (έχει επιβεβαιωθεί και από την ΠΑΕ) και Γκιτάν.

Στο θέμα του στόπερ, ο Άρης θα περιμένει λίγο ακόμη. Ο Φρατζ Μπρόρσον είναι η πρώτη επιλογή. Η Μάλμε απέχει έναν γύρο από την πρόκρισή της στους προσοδοφόρους ομίλους του Champions League καθώς μετά την σπουδαία πρόκρισή της επί της Ρέιντζερς, θα αντιμετωπίσει τη Λούντογκορετς.

Ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον 26χρονο στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάλμε έως τον Δεκέμβρη του 2021. Τελευταίες πληροφορίες από τη Σουηδία αναφέρουν ότι παρότι ο παίκτης δεν χρησιμοποιήθηκε στους δύο αγώνες με τη Ρέιντζερς, στις προθέσεις της Μάλμε δεν βρίσκεται η πώληση του Μπρόρσον, πριν την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Champions League. Η Μάλμε παίζει 18 και 14 Αυγούστου με την Βουλγάρικη ομάδα.

Κάτι που απαιτεί χρόνο και ενδεχομένως χρήμα. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν επίσης ότι αν η Μάλμε εισέλθει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, το ποσό που θέλει θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ. Κι εδώ φυσικά μπαίνει η λογική που λέει ότι ο Άρης πολύ δύσκολα θα συζητήσει σ’ αυτή την οικονομική βάση για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε τέσσερις μήνες.

Οι κιτρινόμαυροι λογικά θα περιμένουν λίγες μέρες ακόμη, την ώρα που οι περιπτώσεις των Αλεχάνδρο Αρίμπας και Λέμος επανήλθαν στην ατζέντα τους.

To Top