ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο χρόνος… “σύμμαχος” για τις διορθωτικές κινήσεις και η φιλοσοφία Σπανού – Μυροφορίδη

Η επιλογή του Δημήτρη Σπανού, μόνο τυχαία δεν ήταν από τον Παύλο Μυροφορίδη. Συνεργάζονται στον Άρη, διότι τους διέπει η ίδια φιλοσοφία, είτε στο αγωνιστικό σκέλος, είτε ευρύτερα, εντός της λειτουργίας μίας ομάδας.

Προ ημερών, στη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής των “κιτρινόμαυρων”, είχε εκφράσει την επιθυμία να ολοκληρωθεί σύντομα το ρόστερ (όπως κι έγινε) και να υπάρξει χρόνος για να κριθούν όλοι οι παίκτες, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στον Άρη δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι παίκτες θα κριθούν σκληρά ακόμα και από τις προπονήσεις. Εκεί πρόκειται να διαπιστώσει ο Δημήτρης Σπανός, που υπάρχουν κενά στα ρόστερ, που δεν καλύφθηκαν όπως θα έπρεπε και φυσικά που δεν χρειάζονται παρεμβάσεις.

Ανάλογα με την εξέλιξη της προετοιμασίας, ο Αιγιώτης προπονητής του Άρη, θα ετοιμάσει την δική του τελική εισήγηση για το ρόστερ στον Παύλο Μυροφορίδη και από κοινού θα κινηθούν για τις τυχόν διορθωτικές κινήσεις, ώστε να εμφανίσουν ένα πλήρες ρόστερ.

Χρόνος υπάρχει στη διάθεσή τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής αμφότεροι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις κινήσεις που έγιναν αλλά και από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες…

To Top