Ο… ύπουλος τραυματισμός απαιτεί “λεπτούς” χειρισμούς στην επιστροφή Μποχωρίδη

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στο να μπει με πιο σωστό τρόπο στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, ο νεαρός γκαρντ παίρνει λεπτά συμμετοχής από τον Αγγέλου, όχι όπως πριν, όμως αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και έχει την εξήγησή του.

Οι τραυματισμοί στο πέλμα είναι από τους πιο… ύπουλους στον αθλητισμό. Είναι τέτοια η φύση του τραυματισμού σε αυτό το σημείο του σώματος, που απαιτείται ειδική μεταχείριση, ακόμα κι όταν θεωρητικά ο αθλητής έχει επανέλθει πλήρως.

Ο Μποχωρίδης είναι στην 12αδα του Άρη στα τελευταία τρία παιχνίδια, έχει αγωνιστεί ουσιαστικά στα δύο, με τον Παναθηναϊκό και τον Ηλυσιακό (με το Ρέθυμνο μπήκε για ένα δευτερόλεπτο), όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπόλοιπων.

Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και ελεγχόμενο ως προς την διαχείρισή του από το τεχνικό τιμ του Άρη. Λογικά στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον επόμενο αγώνα ο Μποχωρίδης θα είναι σε θέση να παρουσιάσει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση, κάτι που θα σημαίνει και την αύξηση του χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες του Άρη.

 

To Top