ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο 10χρονος αρχηγός της Νιούελς που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ όλο τον πλανήτη! (videos)

Ο 10χρονος Μαξιμιλιάνο Παριέντε δεν είναι ένα ακόμα από τα παιδιά-θαύματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έχουμε δει ανά καιρούς να κάνουν “μαγικά” στον αγωνιστικό χώρο σε νεαρή ηλικία και να εικάζουμε πως σε λίγα χρόνια από τώρα θα τους απολαμβάνουμε και θα τους χειροκροτούμε σε πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Εδώ και λίγες ώρες όμως έχει καταφέρει να γίνει πρόσωπο με τεράστια δημοφιλία στην πατρίδα του, την Αργεντινή, μετά από ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Λίγο πριν από αγώνα της Νιούελς Ολντ Μπόις με την Ροσάριο Σεντράλ σε αγώνα πρωταθλήματος για παιδιά κατηγορίας 10 ετών, ο αρχηγός της Νιούελς μάζεψε όλους τους συμπαίκτες του και έκανε μία ομιλία που έκανε άπαντες να ανατριχιάσουν αλλά και να υποκλιθούν στο πάθος αυτού του παιδιού και στην αγάπη του για τη φανέλα.

“Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλες τις στερήσεις. Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές.

Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροσάριο”, είπε ο 10χρονος πριν από το μεγάλο τοπικό ντέρμπι και τα λόγια του ενέπνευσαν τους συμπαίκτες του.

Λίγη ώρα αργότερα το ματς ολοκληρωνόταν χωρίς γκολ και νικητή, με το 0-0 να εξυπηρετεί ωστόσο την Νιούελς η οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ-10.

Η ΠΩΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ:

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:

To Top