ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο 100άρης Χρηστίδης και ο ασυναγώνιστος Γκούντγουιν

 

Ο Βασίλης Χρηστίδης είναι πολύ πιθανό να γίνει 100άρης στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ ο Σεβέζ Γκούντγουιν παρότι μετρά δύο παιχνίδια λιγότερα είναι με διαφορά ο κορυφαίος  επιθετικός ριμπάουντερ της Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE

* Ο Βασίλης Χρηστίδης είναι κοντά στο να γίνει «100άρης» σε δύο στατιστικές κατηγορίες. Xρειάζεται τέσσερα εύστοχα δίποντα και δύο αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει σε τριψήφιους αριθμούς.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Αν και έμεινε έξω σε δύο από τα 19 παιχνίδια του Άρη, ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν είναι με διαφορά ο κορυφαίος επιθετικός ριμπάουντερ του Πρωταθλήματος έχοντας φτάσει στα 68. Είναι ένας αριθμός στον οποίο έχουν φτάσει συνολικά 22 ξένοι παίκτες του Άρη στα χρόνια της Basket League.

* Ο Τζανόντ Νότε είναι ο μόνος παίκτης της Basket League με 200+ πόντους, 50+ ριμπάουντ και 30+ κλεψίματα.

* Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ μετράει έξι συνεχόμενα παιχνίδια με 1+ εύστοχο τρίποντο.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Απόλυτη είναι η κυριαρχία του Άρη στην κατηγορία των κλεψιμάτων αφού κάνει 11 ανά αγώνα ενώ το Περιστέρι bwin που ακολουθεί έχει μέσο όρο 8,6.

– Οι «κιτρινόμαυροι» εκτελούν με το χαμηλότερο ποσοστό στις βολές (64,6%) και μάλιστα διαφορά από εκείνο που έχει η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό που είναι στην προτελευταία θέση της λίστας (66,7%).

 

To Top