Ο 100αρης Αναγνωστόπουλος: Από το Άρης-Σπάρτη μέχρι σήμερα

Τους αριθμούς της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League δημοσίευσε η λίγκα, κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων, Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο.

Αναλυτικότερα στη δημοσίευση αναφέρεται:

Τις 100 συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Το ξεκίνημα του είχε γίνει στην δεύτερη κατηγορία με τα χρώματα του Άρη, στην αναμέτρηση Άρης – Σπάρτη 2-1 στις 11 Ιουνίου 2017. Την επόμενη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία των Κίτρινων 12 φορές, πάλι για τη δεύτερη κατηγορία και το 2018-19 έκανε την πρώτη του συμμετοχή στη Super League, στις 15 Δεκεμβρίου 2018 και την αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός 1-2. Συνολικά έχει 10 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία, 88 στην δεύτερη και 2 ματς σε αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο στην Super League ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετά από επτά διαδοχικές ήττες από τον Παναθηναϊκό, εντός και εκτός έδρας, ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 των Πρασίνων και έσπασε ένα αρνητικό σερί στο οποίο δεν είχε σημειώσει ούτε γκολ απέναντι στους Πράσινους στα έξι τελευταία τους παιχνίδια. Από τις 6 Φεβρουαρίου 2021 είχε να σκοράρει, στην ήττα με 3-2 στο Περιστέρι, ενώ η τελευταία του νίκη ήταν στις 7 Νοεμβρίου 2020 στο Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Βόλος με αντίπαλο τη Λαμία συνεχίστηκε και η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε αήττητη για 12ο διαδοχικό ματς. Από το πρώτο τους παιχνίδι στη Super League, στις 4 Νοεμβρίου 2019 που υπήρξε νίκη της Λαμίας με 1-0 στην έδρα της, δεν έχει ηττηθεί ποτέ ο Βόλος εντός και εκτός έδρας. Μετρά πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες στις δώδεκα αυτές αναμετρήσεις.

Τις 100 συμμετοχές στη Super League συμπλήρωσε ο Φεντερίκο Άλβαρες στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Ο αμυντικός της ομάδας της Αρκαδίας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0 στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 και έκλεισε εκείνη τη σεζόν με 27 αγώνες. Αυτή είναι η τέταρτη του σεζόν στον Αστέρα και έχει σημειώσει δύο τέρματα. Έχει και δύο συμμετοχές σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε νέο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του με 13 διαδοχικούς αγώνες χωρίς νίκη, αφού έχει πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες στις τελευταίες αναμετρήσεις του. Το προηγούμενο είχε δημιουργηθεί την περασμένη αγωνιστική σεζόν, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2023 με 12 ματς χωρίς νίκη. Αυτή τη σεζόν έχει μία νίκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κηφισιά και έκλεισε ουσιαστικά ένα γύρο χωρίς νίκη.

Τα δέκα γκολ στη Super League έφτασε ο Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επιθετικός από την Κολομβία έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις στη Super League με τα χρώματα του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top