ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο… 100αρης Σακελλαρίου, ο Φλιώνης και τα δίποντα

Ξεχωριστό θα είναι το αυριανό παιχνίδι για τον Βαγγέλη Σακελλαρίου αφού θα είναι το 100ό του στην ΕΚΟ Basket League. Είχε κάνει ντεμπούτο στις 24 Νοεμβρίου 2007 ως παίκτης του Αιγάλεω κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

*Ο Δημήτρης Φλιώνης έμεινε στο παρκέ για 22’+ σε πέντε από τα επτά παιχνίδια του Άρη, ενώ φέτος το έκανε σε συνολικά πέντε από τα 26 ματς των “κιτρινόμαυρων”.

*Παρότι εκτελεί με χειρότερο ποσοστά τόσο στα δίποντα (-1,7%) όσο και στα τρίποντα (-3,2%) ως γηπεδούχος σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια του, ο Άρης αρκετά πιο παραγωγικός στο “Nick Galis Hall” (+8,4 πόντους μέσο όρο με 80,7 έναντι 72,3).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ WINMASTERS

*Εννιά πόντοι χωρίζουν τον Ουίλ Χάτσερ από τους 1.000 στην καριέρα του στην ΕΚΟ Basket League.

*Αγωνιζόμενος στα έξι από τα επτά παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος ο Σκούτσι Σμιθ ήταν απόλυτα εύστοχος στα τρίποντα στα τρία από αυτά, έχοντας 9/9 κόντρα σε Ρέθυμνο Cretan Kings, Πανιώνιο Su Casa και ΠΑΟΚ ενώ είχε 0/3 στα υπόλοιπα με ΑΕΚ, Λαύριο Megabolt και Προμηθέα.

*Κατά 7,8 πόντους περιορίζεται η επιθετική παραγωγικότητα του Περιστερίου Winmasters εκτός έδρας (76,7 έναντι 84,5 των εντός έδρας αγώνων του) αφού πέφτουν τα ποσοστά του τόσο στα δίποντα (-2,7%) όσο και στα τρίποντα (-7,1%).

To Top