Ο 16χρονος που τρέλανε τους Ισπανούς (videos)

Το Σάββατο διεξήχθει στην Ισπανία ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων της χώρας πριν τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα που πήραν μέρος ένας ξεχωριστός καλεσμένος από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Ο Josh Ruggles, ο οποίος όχι μόνο κέρδισε τον διαγωνισμό αλλά διέσυρε και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη…

Ο Josh Ruggles είναι ένα κολεγιόπαιδο από το Γουίτον το οποίο κατάφερε να βάλει μέσα σε πέντε λεπτά 135 τρίποντα! Μετά από ώρες εξάσκησης ο γεννημένος το 1997 Josh κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ με μία τρομερή επίδοση ευστοχίας 92% 135/147 τρίποντα! Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν προσκεκλημένος στον Ισπανικό διαγωνισμό τριπόντων.

Ο μικρός Josh είναι ο πρώτος στην ηλικία του που έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων στην Ευρώπη. Η Ισπανική Λίγκα των προσκάλεσε και αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά κερδίζοντας τον διαγωνισμό. Ο Scott Woods αποτέλεσε το πρώτο θύμα που διέσυρε ο πιτσιρικάς. Σειρά είχαν στον ημιτελικό ο Nocioni και στον τελικό ο Jaycee Carroll!

Του: Θοδωρή Θεοχαρίδη

To Top