ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο 28χρονος Φωτιάς με προϋπηρεσία σε… διαστημικό πρόγραμμα σφυρίζει Τρίκαλα-Άρης

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (05/11, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στη θεσσαλική ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Βασίλης Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας.

Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου) και Λευτέρης Καραλής (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Σιδηρόπουλος (Πέλλας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)”.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, ο Φωτιάς είναι μόλις 28 χρόνων, απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, ενώ έχει εργαστεί στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S!

To Top