Ο 30χρονος Κοντοδήμος και ο Άρης…

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και αφορά τα μεταγραφικά του Άρη έχει να κάνει με τον Δημήτρη Κοντοδήμο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες ελεύθερος στην αγορά και ήδη έχει δεχτεί κρούση από ομάδες της Σούπερ λίγκας.

Στις ομάδες αυτές, σύμφωνα με τα σενάρια, ανήκει και ο Άρης και ότι άνθρωπος των κιτρίνων έχει κάνει διερευνητική κρούση στον 30χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε νωρίτερα το “Μetrosport”: “Σε επικοινωνία μαζί του μαζί του και αυτό που μας τόνισε είναι ότι όντως του έγινε μια κρούση, αλλά όχι κάτι παραπάνω από… φιλολογική. Το ερώτημα βέβαια είναι αν στον Άρη επιθυμούν να ξοδέψουν τη μια μεταγραφή άνω των 24 για την απόκτηση αριστερού μπακ ή την… κρατάνε για επιθετικό. Μια θέση προβληματική για τον Άρη, η οποία πρέπει να καλυφτεί αναγκαστικά με την απόκτηση κάποιου έμπειρου παίκτη που θα έχει σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα”.

Είναι απαραίτητη η επισήμανση πως οποιαδήποτε μεταγραφή του Άρη θα ολοκληρωθεί εφόσον η ΠΑΕ εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

To Top