ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο covid, η Λάρισα, η ανάγκη ενός πλέι μέικερ και η απόφαση του αθλητικού δικαστή!

Η ήττα από τον συμπολίτη ήταν φυσικό να φέρει προβληματισμό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο όμως γρήγορα τεχνική ηγεσία και παίκτες γύρισαν σελίδα και στράφηκαν στην συνέχεια του πρωταθλήματος αφού ο δρόμος είναι μακρύς και κρύβει πολλές δυσκολίες.

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος μια θέση στην 8άδα και στην συμμετοχή του Άρη στα  πλέι οφ .Αυτή είναι η πραγματικότητα έστω και αν κάποιοι μετά από δυο τρία ίσως  απρόσμενα αποτελέσματα έκαναν όνειρα 4άδας .

Μετά την βαριά ήττα στην Πυλαία υπήρχε το πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι παίκτες αν και ήξεραν ότι θα έπαιζαν με μια από τις ποιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρωλίγκα αυτόν τον καιρό ήθελαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να δείξουν ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας που έδειξαν στο τοπικό ντέρμπυ. Όμως ο covid «κτύπησε» την ομάδα και φυσικό ήταν να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν να γίνει Δευτέρα 20/12 στο Παλέ .

Το πρόβλημα είναι βέβαια αν οι παίκτες που νόσησαν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με την Λάρισα που θα γίνει στην Θεσσαλική πόλη και ορίσθηκε στις 2 Ιανουαρίου . Καλά θα είναι από την ασθένεια αλλά με το να απέχουν από τις προπονήσεις για μια εβδομάδα ακόμη αυτό θα είναι πρόβλημα

Και είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία με έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο . Η Λάρισα με τον νέο προπονητή τον Φώτη Τακιανό που ξέρει πολύ καλά τον Άρη  και με δυο πολύ αξιόλογους νέους ξένους πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Πάτρα από τον Απόλλωνα και έχει άλλη ψυχολογία τώρα.

Ο Άρης με νίκη που είναι μονόδρομος σαυτό το παιχνίδι και σε εκείνο που ακολουθεί με τον Απόλλωνα του Νίκου Βετούλα στο Παλέ θα είναι μέσα στους στόχους του .

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει οικονομική στενότητα ως προς το μπάτζετ όμως επαναλαμβάνουμε ότι η ομάδα θα πρέπει να πάρει έναν έμπειρο  πλέι μέικερ που θα μοιράζει το παιχνίδι και θα το ηρεμεί αν κάτι δεν πάει καλά.

Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει έχει και μια μεγάλη δικαστική μάχη για τον Άρη καθώς ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει αν θα εκδικάσει την υπόθεση και αν θα τιμωρήσει η όχι  τους κίτρινους .

Ο Άρης θέλει να αναβληθεί η εκδίκαση γιατί έχει πάει στα πολιτικά δικαστήρια και η απόφαση θα βγει προς τα τέλη Ιανουαρίου.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top