ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Kosta που έγινε Spartan και υπέγραψε στον Άρη (photos)

Ο Άρης ανακοίνωσε την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του κι αυτή ήταν ο 25χρονος στόπερ, Κώστας Σαμαρόπουλος, που μέχρι πρότινος ανήκει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μία κίνηση που… άργησε μερικούς μήνες.

sam2

Λίγες ημέρες αφού έβγαλε δελτίο στους «κοκκινόμαυρους», ο Νίκος Αναστόπουλος, μέσα στο Σεπτέμβριο, τον κάλεσε για δοκιμή στον Άρη. Η αλήθεια είναι πως «άρεσε», ωστόσο η τότε διοίκηση του Απόλλωνα ζητησε αρκετά (για τα δεδομένα…) χρήματα κι έτσι ο παίκτης δεν αποκτήθηκε.

sam

Ποιος είναι όμως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, με τη θητεία στην Ισπανία, που πλέον θα φορά τη φανέλα του Άρη;

 

Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1991 κι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αετού Σκύδρας. Εκεί τον εντόπισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος τον πήρε για την Κ20 κι από εκεί πήγε στα Τρίκαλα. Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στη Σκύδρα όπου παρέμεινε για τρεις σεζόν, ενώ ακολούθησαν ο Πανιώνιος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αστέρας Μαγούλας.

Χωρίς τίτλο

Το καλοκαίρι του 2014 έγινε το… άνοιγμα στην Ισπανία, όπου υπέγραψε στην Ρεάλ Θιουδάδ, ομάδα της κατηγορίας Tercera. Λόγω του… μεγάλου επιθέτου του, στην αρχή τον φώναζαν απλά Kosta, αλλά ο σωματότυπός του, το δυναμικό παιχνίδι του και το… μούσι τον έκαναν… Spartan, δηλαδή Σπαρτιάτη.

samaropoulos

Παρά το ότι είχε μία σχετικά καλή σεζόν, δεν παρέμεινε στην Ισπανία.

11230721_1481966678766473_5752525422508993595_n

Προσπάθησε να βρει ομάδα στην Κύπρο, περνώντας από δοκιμαστικά από τον Άρη Λεμεσσού, δίχως ωστόσο να βρει συμβόλαιο κι έτσι προέκυψε ο Απόλλων Καλαμαριάς.

 

Ο Κωνσταντίνος Σαμαρόπουλος έχει υπάρξει και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες κάτω των 17 και κάτω των 19.

Πηγή: thessports.gr

To Top