ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Loco συνεχίζει την… τρέλα! Αμπρέου: Στα 44 του υπέγραψε συμβόλαιο με την 31ή ομάδα του (photo-video)

Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου ετοιμάζεται για νέα πρόκληση στην καριέρα του, καθώς ολοκλήρωσε πρόωρα το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Κλουμπ της Βραζιλίας και πλέον θα φοράει τη φανέλα της ​Σουντ Αμέρικα στην Ουρουγουάη.

Τι και αν βρίσκεται πλέον στο 44ο στάδιο της ηλικίας του, ο Σεμπάστιαν Αμπρέου, είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Σουντ Αμέρικα, η οποία θα είναι και ο 31ος σύλλογος που αγωνίζεται!

Τον προηγούμενο μήνα, ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε με την Αθλέτικ Κλουμπ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, μετά το γεγονός ότι η Βραζιλία έκλεισε τα σύνορά της για να αντιμετωπίσει την έξαρση της πανδημίας, ο Αμπρέου πήρε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Βέβαια, ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική του καριέρα δεν άργησε να έρθει, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Σουντ Αμέρικα, με την οποία θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως ο σύλλογος της Ουρουγουάης, είναι ο 31ος σταθμός στην καριέρα του Σεμπάστιαν Αμπρέου, «σπάζοντας» έτσι κάθε ρεκόρ…

Ο «Λόκο», όπως είναι το προσωνύμιό του αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2009-10 με τη φανέλα του Άρη, ενώ το 2017 μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες για τον ποδοσφαιριστή με τους περισσότερους επαγγελματικούς συλλόγους, όταν υπέγραψε στην Αουνταξ της Χιλής. Ο 44χρονος επιθετικός στην 27χρονη (!) καριέρα του έχει πετύχει 404 γκολ σε 783 ματς.


To Top