ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο MVP Χάγκινς έκλεισε τα… 50 και ωριμάζει μπασκετικά στον Άρη! (photo)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Τζαμέλ Χάγκινς έκλεισε τις πρώτες 50 συμμετοχές του στην ελληνική Α1. Ήταν ο MVP του Άρη με 21 βαθμούς αξιολόγησης μέσα από 14 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, ενώ συμπλήρωσε και 100 επιθετικά ριμπάουντ στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ στην στατιστική ανάλυση του αγώνα στην Πάτρα «ο Τζαμέλ Χάγκινς συμπλήρωσε 50 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μέσα από το παιχνίδι του Άρη στην Πάτρα, συμπλήρωσε 100 επιθετικά ριμπάουντ σε αυτό, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών των κίτρινων στη νίκη επί του Απόλλωνα Carna και οι αριθμοί του σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι σημαντικά βελτιωμένοι.

Με τη φανέλα του Άρη, ο Αμερικανός σέντερ σκοράρει περισσότερο απ’ ότι πέρυσι με εκείνη του Κολοσσού έχοντας μάλιστα ελαφρώς καλύτερο ποσοστό στις βολές και κυρίως όντας πιο εύστοχος στα δίποντα. Μικρές οι διαφορές στα ριμπάουντ ενώ έχει περισσότερες ασίστ, κλεψίματα, κοψίματα, κερδισμένα φάουλ για να παρουσιάζει δύο τουλάχιστον περισσότερους βαθμούς στον μέσο όρο στο ranking.

Ο ΧΑΓΚΙΝΣ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Screen Shot 2016-03-20 at 01.15.54

To Top