ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο oρεξάτος ο Σουλεϊμάνοφ, τα τέσσερα γκολ και η υποχρεωτική οψιόν διετίας για τον Άρη

Το τρίτο γκολ μιας σημαντικής νίκης πέτυχε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός του Άρη έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 3-0 επί της Νίκης Βόλου.

Ο Σουλεϊμάνοφ δίνει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα των κιτρινόμαυρων, δείχνει ορεξάτος, ενώ στα τελευταία επτά ματς έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές. Μέχρι το τέλος του 2023 ο 24χρονος εξτρέμ είχε ένα μόλις ένα γκολ, προβληματίζοντας κάποιες φορές με την αναποτελεσματικότητά του, λόγω και των 26 τελικών που είχε δημιουργήσει.

Το νέο έτος όμως δείχνει τον Σουλεϊμάνοφ αναγεννημένο. Έχει σκοράρει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Παναιτωλικό και χθες με την Νίκη Βόλου.

Να τονιστεί ότι πριν λίγες μέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα στη Ρωσία που ανέφεραν ότι ο Σουλεϊμάνοφ, έχοντας συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών, ενεργοποιήθηκε η σχετική οψιόν που υπήρξε στη συμφωνία του Άρη με την Κράσνονταρ.

Ο όρος που υπήρχε στον δανεισμό του ήταν πως αν έφθανε τις 15 συμμετοχές, κάτι που συνέβη στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αυτόματα θα ενεργοποιούνταν η οψιόν αγοράς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων, περιλαμβάνει ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ, με την καταβολή των χρημάτων τμηματικά, αρχής γενομένης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο του Σουλεϊμάνοφ με τον Άρη, καθώς και το ότι η οψιόν αγοράς του είναι πλέον υποχρεωτική.

To Top