ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Super 3 Αφρικής συμπληρώνει πέντε χρόνια ζωής: “Ο Άρης μας είναι χαρά και γιορτή!”

Ο Άρης είναι παντού και ο Super 3 ακολουθεί παντού τον Άρη και υπάρχει όπου υπάρχει Άρης! Πλέον ο Super 3 Αφρικής απέκτησε τη δική του σελίδα στο facebook και το πρώτο μήνυμα είναι άκρως κιτρινόμαυρο με αφορμή και τα πέντε χρόνια λειτουργίας του!

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Πέντε χρονια περασαν απο τοτε που αποφασισαμε να βρουμε εναν χωρο να τιμησουμε τον θεο του πολεμου.

Απο τοτε,συνεβησαν πολλα, η ομαδα μας εζησε την πιο μαυρη στιγμη της ιστοριας της και εκατσε εκει 4 ολοκληρα χρονια ατελειωτου πονου που προσπαθησαμε να τα περασουμε οσο γινεται πιο ευχαριστα γιατι αυτο ειναι ο ΑΡΗΣ μας, χαρα και γιορτη.

Κανενας δεν μας καταλαβε ποτε, ουτε στην ηπειρο μας, ουτε στην Ελλαδα και παντα μας ρωτουσαν γιατι συνεχιζουμε να ασχολουμαστε με την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, παντα στεκομασταν περηφανα και απαντουσαμε οτι αυτο αντιπροσωπευει την ιδεολογια μας, τις αξιες μας…

Και δεν ημασταν μονοι απο την αρχη στην Casablanca το κλαμπ μας ειχε την ευκαιρια να ενωσει παιδια απο ολη την Αφρικη. Απο το Μαροκο ως την Αλγερια και απο την Αιγυπτο ως την Τυνησια, αυτον τον κοσμο τον ενωνε μια τρελη αγαπη που κατεστρεφε καθε ειδους αποστασεις ή διακρισεις αναμεσα σε ανθρωπους.

Η περσινη σεζον ηταν αξιοσημειωτη καθως δωσαμε το παρον σε αγωνες της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και το πανι του SUPER3 Αφρικης εκανε την εμφανιση του στην Οστανδη και στο Μονακο.

Τωρα μετα απο 5 χρονια, ακομα περηφανοι ακομα υποστηριζουμε την ομαδα μας.

Θελουμε να ευχαριστησουμε ολα τα αδερφια μας που μας υποστηριξαν απο την Ελλαδα, Τουρκια, Ολλανδια, Γερμανια, Ιταλια, Αργεντινη, Χιλη που δειχνει οτι ο ΑΡΗΣ εναι πανω απο ολα.

Ξεχωριστα ευχαριστω τον SUPER3 το ΑΡΗΣ Athens club, North brigade, CLUB1914 και σε ολο το οργανωμενο κομματι του ΑΡΗ.

Χαιρετισμους σε ολα τα μελη του club μας που πλεον ζουν μακρια μας και δεν μπορουμε να συναντηθουμε οπως τον παλιο καλο καιρο.

Χαιρετισμούς στα αδερφια μας ΑΡΗΣ antifa instabul, που δινουν καθημερινη πραγματικη μαχη και σεβασμος στα αδερφια που κουβαλησαν την σημαια του ΑΡΗ στην συρια και στον πολεμο.

Χαιρετισμους και στα παιδια του Γεννημένοι Offside που εχουν μια ομορφη σελιδα και ασχολουνται με το ποδοσφαιρο που αγαπαμε.

ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ
ΙΣΟΒΙΑ ΑΡΗΣ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3″

To Top