Ο Super 3 ενημερώνει για το Super Aris

Ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επαναλειτουργία του περιοδικού του συνδέσμου Super Aris.

Αναλυτικά: “Τον προηγούμενο μήνα κλείσαμε ένα χρόνο από την επαναλειτουργία της έντυπης φωνής του Συνδέσμου.

Ως συνέχεια της βαριάς κληρονομιάς του θρυλικού SUPER ARIS, προσπαθούμε να επικοινωνούμε με τα αδέλφια μας και να ακούγεται η φωνή του Συνδέσμου όσο πιο μακριά γίνεται.

Αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος χρόνος δεν ήταν καθόλου εύκολος. Παρόλα αυτά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Λαό του ΆΡΗ που αγκάλιασε την προσπάθεια και έχει εξαντλήσει σχεδόν ότι τεύχος έχει βγει, κάτι που μας κάνει να προσπαθούμε να βελτιώσουμε περισσότερο το έντυπο.

Από την τελευταία φορά που ανακοινώσαμε κάτι για το περιοδικό, έχουν βγει άλλα 2 τεύχη, τα οποία λόγω του κορονοϊού και της έλλειψης μέρους για διανομή, δεν τα επικοινωνήσαμε με τον κόσμο.

Πλέον όμως, μετά τα μηνύματα και τις ερωτήσεις για το περιοδικό, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι όποιος θέλει οποιοδήποτε τεύχος από αυτά που έχουν ήδη βγει (τεύχη 1 εως 9) μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα μέχρι τη Δευτέρα 15/2, έτσι ώστε να επανεκτυπώσουμε και να πάρουν και τα αδέλφια που δεν πρόλαβαν.

Δυστυχώς οι μόνοι τρόποι διανομής είναι μέσω αποστολών και χέρι με χέρι (όποιος μπορεί ας επικοινωνήσει προσωπικά με παιδιά του Συνδέσμου για να συνεννοηθεί). Ξέρουμε ότι τα 6 ευρώ ως έξοδα αποστολής είναι πολλά, γι΄αυτό προτρέπουμε τα αδέλφια μας να συνεννοούνται μεταξύ τους έτσι ώστε να γίνονται ομαδικές παραγγελίες από παρέες και περιοχές και να μειώνεται το κόστος.
Επιπλέον, μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχει βγει και το καινούργιο – 10o τεύχος του περιοδικού.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3″.

To Top