Ο Super 3 και ο κόσμος του Άρη σημείο αναφοράς στη Ρωσία (photos-videos)

Για μια ακόμη φορά ο κόσμος του Άρη και ο Super 3 αποτελούν σημείο αναφοράς χιλιόμετρα μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης!

Ρωσικό σάιτ φιλοξενεί μακροσκελή συνέντευξη μέλους του Super 3, με γενικότερο αφιέρωμα με φωτογραφίες και βίντεο από τον κόσμο των κίτρινων.

Στην παρουσίαση αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων, μια ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του συνδέσμου, οι τρόποι που βοηθούν και συμπαραστέκονται στην ομάδα και η μεγάλη απήχηση που υπάρχει στον κόσμο.  «Στην Ελλάδα, κάθε μεγάλη πόλη έχει ένα Super 3 στη Γερμανία, υπάρχει επίσης ένα fan club. Πολλοί θαυμαστές είναι στην Κύπρο, ακόμη και στις ΗΠΑ!» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Φυσικά και αναφέρονται τα αγωνιστικά επιτεύγματα του συλλόγου, αλλά και οι μεγάλες εκδρομές των οπαδών με αποκορύφωμα την κάθοδο στην Αθήνα για τον τελικό του κυπέλλου.

Σημείο αναφοράς οι σχέσεις με οπαδούς άλλων ομάδων (Ντόρτμουντ, Μπόκα Τζούνιορς, Σεντ Ετιέν, Σαντ Πάουλι κ.α.), στην δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες του μπάσκετ.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι γίνεται αναφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν, ενώ κατακρίνεται και η συμπεριφορά του Κατίδη με την ναζιστική χειρονομία.

Δείτε τις φωτογραφίες που φιλοξενεί το ρωσικό σάιτ και τα βίντεο:




 

To Top