ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάβιτσιτς: ««Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην κατάταξη»

O Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, αποχώρησε από την ομάδα, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Ο 29χρονος Κροάτης μέσος θα μείνει στη Ρουμανία μέχρι το καλοκαίρι και μετά… βλέπουμε.

Ήδη άρχισε προπονήσεις με τη νέα ομάδα του και μάλιστα έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του.

«Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην κατάταξη, ξέρω τον προπονητή, με ήθελε εδώ. Ήρθα δανεικός για έξι μήνες, οπότε σκέφτομαι τους αγώνες και ελπίζω να ανέβουμε στην κατάταξη.

Γνωριζόμαστε από το πρωτάθλημα της Κροατίας, με πήρε τηλέφωνο και γρήγορα καταλήξαμε σε συμφωνία. Ξέρω και τον Βελκόφσκι, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Ο προπονητής με ήθελε, είναι ό,τι καλύτερο όταν σε θέλει ο προπονητής ως παίκτη. Ήταν το πρώτο πράγμα που με έκανε να έρθω εδώ.

Θα είναι δύσκολο, μπορείτε να δείτε από την κατάταξη ότι θα είναι δύσκολο, σίγουρα, αλλά ελπίζω ότι θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα αυτούς τους μήνες και ελπίζω να ανέβουμε στην κατάταξη. Η Ντιναμό είναι μεγάλος σύλλογος, το ξέρω. Μπορώ να αντέξω την πίεση, κανονικά, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Γνωρίζω τον Κάρλο Μουχάρ από την Κλουζ, ξέρω μερικούς από τους παίκτες από τη Ρουμανία. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με κανέναν. Μπορείτε να με φωνάζετε Πάβετς, στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να κάνω παρέα με την οικογένειά μου και να παίζω βιντεοπαιχνίδια».

To Top