“Πάγωσε” το πρόστιμο των 500 ευρώ ο Μητσοτάκης μετά τις σφοδρές αντιδράσεις (video)

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις πολιτών και κομμάτων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πίσω μέσα σε λίγες ώρες την εξαγγελία του για 500 ευρώ πρόστιμο σε όσους κυκλοφορούν χωρίς την άδεια της κυβέρνησης εκτός σπιτιού του, λόγω των μέτρων του κορωνοϊού. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός σήμερα, μιλώντας στη Βουλή, είχε σηκώσει το πρόστιμο από τα 300 στα 500 ευρώ για να «προστατευτούν» οι πολίτες από τον κορωνοϊό.

Σε ότι αφορά το πρόστιμο των 500 ευρώ ο πρωθυπουργός «πάγωσε» την απόφαση για μία εβδομάδα, κάτι που ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε κατά τη δευτερολογία του σήμερα στη Βουλή πως το λιανεμπόριο δεν έχει επηρεάσει την αύξηση των κρουσμάτων.

Η παραδοχή του πρωθυπουργού δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το λόγο που έχει μείνει κλειστό για τόσους μήνες το λιανεμπόριο, οδηγώντας σε οικονομική καταστροφή χιλιάδες συμπολίτες μας.

Μάλιστα έρχεται μία μόλις εβδομάδα μετά την συνέντευξη του Μητσοτάκη στον Alpha, εκεί που περιχαρής δήλωνε πως «εγώ αποφάσισα να κλείσω το λιανεμπόριο»!

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ένδειξη ότι το λιανεμπόριο είχε επηρεάσει την αύξηση του αριθμού κρουσμάτων και η απόδειξη είναι τα σούπερ μάρκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης.

To Top