Πάει για αύριο το ραντεβού Αρβανίτη με Μπάουμαν

Αύριο θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου η πολύ κρίσιμη συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη με τον γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν παρουσία και του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου με θέμα συζήτησης την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους κίτρινους.

Ο ισχυρός ανδράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναμένεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα «3on3» που αρχίζει σήμερα στο Ζάππειο. Στο περιθώριο της παρουσίας του στην Αθήνα, έχει προγραμματιστεί μετά από συντονισμένες ενέργειες του κ. Βασιλακόπουλου, ραντεβού ώστε να συζητηθεί το αίτημα του Άρη να υπάρξει αναστολή της απαγόρευσης των μεταγραφών. Ο κ. Μπάουμαν θα ενημερωθεί λεπτομερώς για όλες τις κινήσεις και τις προσπάθειες που έχουν γίνει και γίνονται για τη διοίκηση των κίτρινων με στόχο την επίτευξη διακανονισμών  με όσους παίκτες έχουν λαμβάνειν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης αυτής, οι άνθρωποι του Άρη θα είναι σε θέση πιθανότατα να γνωρίζουν με βάση ποιο πλάνο θα κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας. Αν δηλαδή θα ενεργοποιηθούν οι προφορικές συμφωνίες με τους Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον ή αν θα στραφούν στην απόκτηση ξένων παικτών που αγωνίστηκαν πέρυσι στο  ελληνικό πρωτάθλημα.

To Top