Πάει για μετάθεση η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play off των προκριματικών του Champions League φέρνει μετάθεση της πρεμιέρας του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρόκριση στο Βελοντρόμ κόντρα στην Μαρσέιγ και ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Μπράγκα στα play off των προκριματικών του Champions League, με τους «πράσινους» να περιμένουν παράλληλα από την Super League την μετάθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Περιστεριώτες ήταν αρχικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο (19/8) στις 22:00, όμως η μετάθεση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την ίδια μέρα, έφερε απαγορευτικό από την αστυνομία.

O Παναθηναϊκός την Τρίτη (22/8) θα αντιμετωπίσει στην Πορτογαλία την Μπράγκα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play off των προκριματικών του Champions League και βάση των κανονισμών της UEFA η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν μπορεί να διεξαχθεί την Κυριακή (20/8), καθώς μεσολαβούν 48 ώρες από τα δύο ματς.

Έτσι, η Super League είναι αναγκασμένη να μεταθέσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία να είναι το Σαββατοκύριακο των δημοτικών εκλογών στις αρχές Οκτώβρη.

To Top