ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για νέο μπαμ ο Άρης! Σε προχωρημένες συζητήσεις με στόπερ από την Πριμέρα!

Πάει για νέο μπαμ ο Άρης! Σε προχωρημένες συζητήσεις με στόπερ από την Πριμέρα!

Όπως αναφέραμε σε άλλο άρθρο, ο Άρης ναι μεν δεν άφησε ποτέ τον δίαυλο επικοινωνίας με την Μπαρτσελόνα για τον Όσκαρ Μινγκέθα, ο οποίος είναι μια επιλογή ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα, αλλά δεν ποτέ δεν έπαψε να είναι δύσκολη.

Με βάση τις πληροφορίες από την Ισπανία, ο Όσκαρ Μιγκέθα φαίνεται ότι απομακρύνεται από το κάδρο, λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας που έχει η περίπτωσή του, σε ότι αφορά την επιθυμία του ίδιου, μια και δεν είναι διατεθειμένος στην παρούσα φάση να μετακομίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήδη, ο 23χροχος, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι Ερνάντεθ για τη σεζόν 2022-23, βρίσκεται κοντά Μόντσα, νεοφώτιστη ομάδα που ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και έχει CEO τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο Άρης δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει αποφασιστικά τις συζητήσεις του με στόπερ που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η οποία ναι μεν έχει κι αυτή τις δυσκολίες της, αλλά δεν είναι ανέφικτη, στη στιγμή που ο Θόδωρος Καρυπίδης δείχνει αποφασισμένος να κάνει την υπέρβασή!

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο 48ωρο και μέχρι την Τετάρτη να γνωρίζουμε εάν θα πυροδοτηθεί η νέα μεταγραφική βόμβα!

To Top