Πάει για Πέμπτη του Σηφάκη λόγω… λίγκας, ακολουθεί του Πρίττα!

Η συμφωνία σε προφορικό επίπεδο είναι δεδομένη ανάμεσα σε Άρη και Μιχάλη Σηφάκη, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και αναμένεται να επικυρωθεί την Πέμπτη και τυπικά.

Η ΠΑΕ Άρης δείχνει διατεθειμένη να υλοποιήσει την επιθυμία της πλευράς Σηφάκη, κάνοντας κίνηση καλής θέλησης, καταβάλλοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ τις 300.000 ευρώ από τις 400.000 της συμφωνίας τον πρώτο χρόνο και τα υπόλοιπα τον δεύτερο!

Αυτό που απομένει ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια είναι οι μήνες καταβολής των δόσεων. Θεωρείται και από τις δυο πλευρές δεδομένο ότι στο πλαίσιο της καλής διάθεσης που υπάρχει θα ανοίξει οριστικά και τελεσίδικα ο δρόμος της οριστικής συμφωνίας. Ο Δημήτρης Ηλιάδης αναμένεται να κατέβει την Πέμπτη στην Αθήνα για να κλείσει το θέμα αυτό και όχι νωρίτερα για να το συνδυάσει και με το αναμενόμενο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκας.

Από κει και πέρα, ακολουθεί και η περίπτωση του Σάκη Πρίττα, με τον οποίο υπάρχει ήδη πρόσφορα έδαφος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τις υπογραφές στο συμφωνητικό των διακανονισμών.

To Top