ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για την… ανατροπή! Τα “ρέστα” του ο Άρης για Μήτρογλου, σταντ μπάι του Μπαράλες!

Πάει για την… ανατροπή! Τα “ρέστα” του ο Άρης για Μήτρογλου, σταντ μπάι του Μπαράλες!

Την στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Χερόνιμο Μπαράλες βρισκόταν προ των πυλών του Κλεάνθης Βικελίδης ως η πρώτη επιλογή, ο Άρης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία κέρδισε έδαφος τις τελευταίες ώρες, για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κώστα Μήτρογλου!

O Άρης έκανε την καθοριστική κίνηση για τον Κώστα Μήτρογλου περιμένοντας και από εκεί εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη με τη Μαρσέιγ.

Ο Μήτρογλου δεν παίρνει παιχνίδια με τη γαλλική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να παίξει από τον Μάρτιο του 2020. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες όμως να λυθεί το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού, παρά τις δυσκολίες και να γίνει η τελική κίνηση για την απόκτησή του, παρά το μεγάλο οικονομικό κόστος…

Την ίδια ώρα, παραμένει σταντ μπάι η υπόθεση του Χερόνιμο Μπαράλες. Εφόσον δεν βρεθεί η “χρυσή τομή” για τον Μήτρογλου, ο Άρης θα μπει στο τελικό στάδιο για τον Μπαράλες. Ο τελευταίος είναι θετικός να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και η εκκρεμότητα αφορά τις απαιτήσεις του Αστέρα Τρίπολης. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων 24 ωρών.

To Top