Πάει για τις 2 Ιουλίου το φιλικό με Μπότεφ – Τι ετοιμάζουν οι Βούλγαροι

 

Όπως έχει γίνει γνωστό Άρης και Μπότεφ Πλόβντιβ θα παίξουν φιλικό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη, στο οποίο θα τιμηθεί και η μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι.

Οι οπαδοί της βουλγαρικής ομάδας, ήδη ετοιμάζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτή, το φιλικό των δύο ομάδων θα γίνει πιθανότατα στις 2 Ιουλίου στο γήπεδο της Μπότεφ.

Από εκεί και πέρα, όπως τονίζεται ότι έχει αρχίσει ήδη η συγκέντρωση χρημάτων, ώστε να ετοιμαστεί ένα τεράστιο «κορεό» με τη μορφή του Τόσκο και γενικά για να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Στις αρχές Ιουλίου (πιθανότατα στις 2/7) θα διεξαχθεί η πολυαναμενόμενη φιλική αναμέτρηση της Μπότεφ με τον Αρη στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι.

Είναι καθήκον μας να γεμίσουμε το γήπεδο για αυτόν τον αγώνα και να φτιάξουμε «κορεό» προς τιμήν του Τόσκο – όχι μόνο να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει, αλλά και να δείξουμε στους θεσμούς της Ελλάδας ότι δεν θα επιτρέψουμε στους δολοφόνους του αδελφού μας να ξεφύγουν με ατιμωρησία!

Για το σκοπό αυτό, η KPBP (σ.σ. σύνδεσμος της Μπότεφ) και οι Bultras ξεκινούν εκστρατεία συγκέντρωσης των απαραίτητων πόρων».

To Top