Πάει για το «μπαμ» με Μπονούτσι η Ουνιόν Βερολίνου!

Μεγάλες βλέψεις έχει για την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας η Ουνιόν Βερολίνου, που οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο έμπειρος Ιταλός στόπερ έχει ενημερωθεί από τη Γιουβέντους πως δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που θέλει να εκμεταλλευθεί η ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας, που κινείται στους ρυθμούς της πρώτης της συμμετοχής, σε ομίλους Champions League.

Μάλιστα, αυτή θα μπορούσε να είναι και η τελευταία του επαγγελματική στέγη, αφού έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, το επόμενο καλοκαίρι. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, εν αναμονή της τελικής απάντησης του ποδοσφαιριστή. Κομβική θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η πορεία του Μπονούτσι στη Γιουβέντους είναι κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτη, αφού έχει καταγράψει 502 συμμετοχές, 42.596 αγωνιστικά λεπτά, 37 γκολ και 10 ασίστ. Την περασμένη σεζόν έπαιξε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 2 γκολ.

To Top