Πάει για sold out, κιτρινόμαυρη τρέλα για το μεγάλο παιχνίδι!

Ολοταχώς για το πρώτο sold out της φετινής χρονιάς οδεύει ο Άρης. Οι κίτρινοι ετοιμάζουν επίσημη ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνουν πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον καθοριστικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου (σ.σ. πέντε ευρώ) σχεδόν σε όλες τις θύρες θα δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας, για να μην επιτευχθεί το sold out μπορεί να είναι μόνο ο άστατος καιρός που επικρατεί από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, η οποία καλύπτεται από πυκνή νέφωση, ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά, σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα.

Παρόλα αυτά είναι βέβαιο πως οι ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου, θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους που θα τους “σπρώξουν” στην κατάκτηση του τρίποντου και στο πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Πριν από τη έναρξη του παιχνιδιού, έχει προγραμματιστεί εθελοντική αιμοδοσία, υπό την αιγίδα της Superleague, στο χώρο του κολυμβητηρίου.

To Top