Πάει και η Εθνική πόλο ανδρών Σαρδηνία

Ταξίδεψε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Σάσαρι και η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά «Sardinia Cup 2022», 8-10 του μήνα.

Το «Sardinia Cup 2022, 8-10 του μήνα, αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για την Εθνική πόλο ανδρών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου τέλος Αυγούστου, καθώς, εκτός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στο τουρνουά συμμετέχουν τρεις ακόμα παγκόσμιες δυνάμεις, δηλαδή οι Ιταλία, Κροατία και Σερβία.
Οι 15 διεθνείς που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, για τη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι οι: Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μανώλης Σολανάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Νίκος Γκίλλας, Νίκος Κοπελιάδης.
Μαζί τους, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, θα είναι ο συνεργάτης του, Τάσος Σχίζας, ο φυσικοθεραπευτής, Θεόδωρος Χριστοφοράτος, και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Νίκος, Φιλόπουλος, ως αρχηγός αποστολής.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης (ώρες Ελλάδας):
Δευτέρα (8/8): 19:30 Σερβία – Κροατία, 21:00 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ
Τρίτη (9/8): 19:30 Σερβία – ΕΛΛΑΔΑ, 21:00 Κροατία – Ιταλία
Τετάρτη (10/8): 18:30 Ιταλία – Σερβία, 20:00 Κροατία – Ελλάδα

To Top