ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πάει ως έχει στη Βουλγαρία, αργεί η προσθήκη του 6ου ξένου- Τι προσφέρει ο Αρης και τι θέλει ο Καστρίτης

Με το υπάρχον ρόστερ θα παραταχθεί ο Αρης για την Ευρώπη την άλλη εβδομάδα.

Η βασική επιλογή του Γιάννη Καστρίτη ήταν ο Εσθονός Χένρι Ντρελ και μετά την αρχική αρνητική απάντηση του, ο παίκτης όμως πείσθηκε από τον ατζέντη του ότι η G League στοιχειοθετεί την καλύτερη επιλογή. Αυτομάτως, ο Γιάννης Καστρίτης αποτάνθηκε σε δύο περιπτώσεις Αμερικανών φόργουορντ αλλά η εξέλιξη και των δύο υποθέσεων δεν ήταν αυτή που ήθελε.

Παράλληλα απέρριψε αρκετές άλλες περιπτώσεις μεταξύ αυτών και του Ράιαν Τέιλορ ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή γιατί δεν ανταποκρίνεται στα αγωνιστικά κριτήρια που έχει θέσει. Κι έτσι, εκεί που φάνταζε δεδομένη η ενίσχυση ενόψει της προκριματικής φάσης του FIBA Europe Cup πλέον κάτι τέτοιο δε θα γίνει εκτός απροόπτου. Επί της ουσίας είναι αυτό που είπε ο 40χρονος τεχνικός και στο οποίο δεν δόθηκε ιδιαίτερη βάση στο τελευταίο φιλικό με τον Κολοσσό. «Μπορεί να κλείσει παίκτης σε μία ώρα, μπορεί όμως να χρειαστούν και δύο εβδομάδες».

Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Αρης για την κάλυψη του φόργουορντ δεν υπερβαίνει τα 50χιλιάδες δολάρια και ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να προσφέρει ασφάλεια στο μακρινό σουτ.

Ετσι, πλέον γίνεται προσπάθεια αποκτηθεί ο έκτος ξένος μέχρι το τέλος του μήνα, για να είναι έτοιμος από τον Οκτώβριο και μετά.

To Top