Πάθος – νίκη – επιβίβαση στο τρένο της διάκρισης

Νίκη και μόνο νίκη. Δεν είναι απλά το ζητούμενο, αλλά επιτακτική ανάγκη. Το «διπλό» του Άρη μέσα στο Καυταντζόγλειο αποτελεί την τελευταία… σπίθα, ώστε η ομάδα να ξαναπάρει φωτιά. Για να έχει αξία λοιπόν η νίκη του Άρη επί της Δράμας, θα χρειαστεί να συνοδευτεί με νίκη επί του Λεβαδειακού (17:15 PRESSARIS LIVE – Novasports3). Και όχι μόνο. Έχει επισημανθεί πάμπολλες φορές ότι δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι, αλλά μία σειρά αγώνων, η οποία αποτελεί μονόδρομο για τους «κίτρινους», το να τα κερδίσουν για να προλάβουν την πεντάδα.

Σήμερα ο Άρης υποδέχεται με καλή ψυχολογία και κυρίως με ηρεμία απέναντι στην ομάδα της Βοιωτίας. Ο Μανουέλ Μασάδο προσανατολίζεται σε ένα παρόμοιο σχήμα, με αυτό το οποίο παρέταξε κόντρα στη Δόξα, με μία ως δύο (το πολύ) αλλαγές σε πρόσωπα. Αυτός που επανέρχεται στο βασικό σχήμα είναι ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ντίκο.

Ο αρχηγός είχε αποβληθεί κόντρα στο Λεβαδειακό αναίτια, όμως ο Γκανέζος δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για μία ακόμη φορά κι έτσι θα επανέλθει στον πάγκο. Έτσι ο Βελλίδης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μίσελ, Λαζαρίδη, Σανκαρέ και Καζναφέρη σε θέση άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στον άξονα θα παίξουν ο Φατί κι ο Καπετάνος, με τον Ουμπίντες μπροστά τους σε οργανωτικό ρόλο, τον Νέτο δεξιά και τον Ακόστα αριστερά. Μοναδικός προωθημένος αναμένεται να είναι ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος πάντως, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μείνει εκτός ενδεκάδας (λόγω του… ατυχήματος που είχε χθες στην προπόνηση με τον Ντίκο) και τη θέση του να πάρει ο Τριανταφυλλάκος.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Σανκαρέ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Καστίγιο, Νέτο, Καπετάνος, Φατί, Ουμπίντες, Ακόστα, Καστίγιο, Κανούλας, Τριανταφυλλάκος, Κατίδης και Παπαζαχαρίας.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Παράσχος προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3, μην έχοντας σκοπό να παίξει άκρως αμυντικά. Στα γκολπόστ θα καθίσει ο Κυριακίδης. Στο κέντρο άμυνας θα παίξουν οι Λισγάρας και Αλεξίου, με τον Μουλόπουλο στα δεξιά και τον Κουτσόπουλο αριστερα. Στα χαφ η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Ιωάννου, Σουμπίνιο και Κοιλιάρα, ενώ μπροστά θα αγωνιστούν οι Ναπολεόνι, Βασιλείου και Φαβάλι.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Θάνος, από το Σύνδεσμο Γρεβενών.

To Top