Πάλεψαν, αλλά λύγισαν τα κορίτσια του Άρη (1-3)

Οι γυναίκες του Αρη δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη για φέτος, καθώς ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες των Ελπίδων Καρδίτσας στο γήπεδο της Τριανδρίας με 1-3.

 Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινες» ήταν αυτές, που άνοιξαν το σκορ με την Γρηγοριάδου, η οποία έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, ο Αρης κέρδισε φάουλ στη σέντρα, εκτελέστηκε στη μεγάλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά η Γρηγοριάδου στο 28΄έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως, η αντίπαλος δεν άργησε να ισοφαρίσεισε 1-1 (σκορ ημιχρόνου), αφού στο 38΄, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κόγγουλη, με τις «κίτρινες» να χάνουν μία καλή στιγμή, όταν και έκαναν μία επικίνδυνη σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο, η τερματοφύλακας της Καρδίτσας, Σερέτη πρόλαβε την προβολή της Κώττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με την Λαγουμτζη, η οποία έστειλε την μπάλα σε τετ α τετ άουτ. Η Καρδίτσα, αντίθετα, έκανε το 1-2 με κεφαλιά της Ζντραβκοβιτς, μετά από σέντρα της Σρετένοβτις, ενώ λίγο αργότερα η Σρετένοβιτς διαμόρφωσε το 1-3 με σουτ έξω από την περιοχή.

ΑΡΗΣ: Κυριάκη, Λαγούδη (46΄ Χυτούδη), Κώττα (80΄Kεχαγιά), Τερζοπούλου, Κηπουρού, Γρηγοριάδου, Λαγουμτζή, Μαντατζή, Γκόγκα (46΄ Κολλήγα), Χουτουριάδου, Παπαδοπούλου.

To Top